oplossingen voor MKB en ZZP

Infolijn 088-1122288 ma-vr 09:00 - 17:00u

Referenties

 • Jack Apperloo (16-03-2010)

  Als gebruiker sinds een jaar van jullie boekhoudprogramma pro moet ik jullie complimenteren met dit prachtige programma. Ik heb 2 jaar lang geworsteld met het Mamut in de meest complete versie. Echter jullie programma is niet alleen een fractie van de kosten maar is ook nog veel gebruiksvriendelijker.

 • M. van den Berg (01-03-2010)

  Hartelijk dank voor de snelle reactie op mijn verzoek. Ik heb alle instructies opgevolgd en... inderdaad de zaak is opgelost en zó snel.
  Nogmaals hartelijk dank. Ik ben nog steeds heel enthousiast over het programma.

 • Mevrouw Alice Ho-Wijman (18-02-2010)

  Ik vind het echt een heel fijn programma. Ik ben nooit eerder bij geweest met mijn boekhouding maar nu wel!
  Ik ben geen boekhouder maar heb al met heel wat pakketten gewerkt maar ik moet eerlijk zeggen dat dit toch het fijnste pakket is waarmee ik ooit heb gewerkt.

 • Henk Voordouw (29-12-2009)

  Ik werk nu een klein jaar met “Boekhouden Totaal” en een beter programma is er niet. Maar wat belangrijker is zijn de mensen van Osirius zelf. De “snelle”service en bereikbaarheid is gewoon TOP. Vriendelijk “to the point” geen excuses etc. zij hielpen mij toen ik met mijn vragen kwam en om een ondersteuning vroeg. Gezamenlijk maken zij Osirius en zijn programma’s tot een succes. Een hele grote zak “oliebollen” voor jullie.

 • Hans van Duren (11-11-2009)

  Wat een handig boek zeg, dat Boekhouden kan iedereen. Echt een aanrader voor de mindere "boekhouders" onder ons.

 • Th. Klassen (20-10-2009)

  Na de probleempjes met de 2009-versie hebben ze bij Osirius alles goed hersteld. Ik werk sinds enkele dagen met volle tevredenheid met Boekhouden Pro 2010.

 • Mevr. I. Chamelot (16-09-2009)

  Heel fijn zo'n Service-Abonnement. Ook werd ik prima geholpen door de helpdesk. En dat alles voor een fractie van de kosten van mijn vorige boekhoudsoftware.

 • G-J Bruynzeel (14-08-2009)

  "On-voor-stel-baar. Wat krijg ik veel voor mijn geld zeg. Boekhiuden Pro 2009 in gebruik in combinatie met een serviceabonnement en bevalt prima. Ga zo door Osirius."

 • Marcel van Toor (26-06-2009)

  "In het begin was ik een beetje huiverig omdat ik in het verleden ook wat minder goede berichten las op het internet maar na het testen met de trialversie (kon ik op mijn gemak 45 dagen uitproberen), was ik direct verkocht. Boekhouden Totaal 2009 is voor mij de oplossing. En ik bespaar ook behoorlijk op de accountantskosten. Nee, Osirius heeft misschien vroeger een aanloopprobleem gekend, maar ik ben erg te spreken over het product en service. Chapeau!"

 • Koo Tjoo (21-04-2009)

  Ze hebben het denk ik eindelijk goed voor elkaar bij Osirius. Zoals er in het vorige bericht te lezen is heb ik heel veel problemen gehad met Osirius. Echter onlangs is er een update uitgekomen die heel veel problemen verhelpt. En nog veel beter... er is inmiddels een super helpdesk. Je wordt uiterst vakkundig te woord gestaan en de hepldesk medewerkers blijven zoeken totdat ze het probleem gevonden hebben. Kortom alle lof voor het pakket en een nog grotere pluim voor de helpdeskmedewerkers!

 • Dhr. K. Smits (15-03-2009)

  "Heel handig dat je direct kunt downloaden nadat je betaald hebt. Ik kon meteen aan de slag. Dat was precies wat ik zocht."

 • José de Groot (10-02-2009)

  "Dankzij jullie programma 'Compleet Boekhouden' kan ik nu makkelijk zelf mijn aangiftes verzorgen. Voor deze prijs: Helemaal goed."

 • Thomas Driessen (01-01-2009)

  "Ik kreeg eerst de software niet direct aan de praat, maar ik heb de helpdesk gebeld en mijn computer werd overgenomen. Het is opgelost en de software werkt nu perfect."

E-mail ons uw ervaring