oplossingen voor MKB en ZZP

Infolijn 088-1122288 ma-vr 09:00 - 17:00u

Info

Op deze website en in onze productinformatie wordt een aantal termen/begrippen gehanteerd waarbij een duidelijke uitleg of toelichting wenselijk is. Dit om misverstanden te voorkomen. Er wordt gesproken over "updates", "upgrades" en "ServiceAbonnementen". Daar kunnen we eigenlijk de "volledige versie" aan toe voegen. Dan is het gehele rijtje met productuitvoeringen volledig.

Osirius geeft regelmatig een nieuwe versie van haar software uit. Dit doen we om de volgende redenen:

  1. aangezien we ook in winkels verkopen, blijft de winkelvoorraad ook actueel; en
  2. we hebben dan telkens de gelegenheid om functionaliteiten en gebruikersgemak te verbeteren; en
  3. we hebben dan de gelegenheid om nieuwe functionaliteiten aan de software toe te voegen.

Regelmatig verschijnt een nieuwe versie van de software; deze werden voorheen aangeduid met het jaartal (bijv. 2011-versie). Zodra een nieuwe versie verschijnt, stellen wij onze vaste klanten in de gelegenheid om hun software te upgraden naar de nieuwe jaarversie. Tegenwoordig hanteren we een iets andere versie aanduiding: 'versie 13 etc.). Als u als klant zich wilt verzekeren van een automatisch en kosteloze overgang naar elke nieuwere versie, kunt u een ServiceAbonnement afsluiten.

Volledige versie

Dit is de volledige versie van de software die allereerst éénmalig dient te worden aangeschaft wanneer u begint met de Osirius-software. Deze volledige versies kunnen in de Osirius-webwinkel worden aangeschaft. 

Update Een update is een aanpassing in de software die tussentijds via het internet aan de gebruikers wordt aangeboden; dit geschiedt geheel automatisch via de speciale functionaliteit in de software. Gedurende de eerste 12 maanden na ingebruikname (activatie) van de software zijn de updates kosteloos.
 
Upgrade

Een upgrade is een opwaardeermogelijkheid naar een meer uitgebreide versie (bijvoorbeeld van Boekhouden naar Boekhouden Totaal; factureren komt er dan bij maar tevens ook een opwaardering naar een nieuwere versie (bijvoorbeeld van Boekhouden 2011 naar Boekhouden versie 13). Voor meer informatie, klik hier.

ServiceAbonnement

Om u beter van dienst te kunnen zijn bij het gebruik van onze software bieden wij u de mogelijkheid om een ServiceAbonnement af te sluiten. U bent dan te allen tijde in het bezit van de meest recente versie van de software (gratis upgrades) en u kunt via een speciaal abonne-nummer onbeperkt bellen met onze helpdesk. Andere voordelen vindt u hier.