oplossingen voor MKB en ZZP

Infolijn 088-1122288 ma-vr 09:00 - 17:00u

Referenties

 • Ton van Lankveld (21-08-2017)

  Onlangs heb ik nieuwe laptop gekocht en daarop kon ik mijn pakket Boekhouden Totaal 2011 niet meer installeren.

  Na overleg met u ben ik overgestapt op Boekhouden Totaal 2013. Programma installeren en bestaande boekhouding hierin opnemen was inderdaad een fluitje van een cent.

  Top geregeld Osirius-mensen. Ben erg tevreden. Dank je wel.

  Groeten uit Keldonk,
  Ton van Lankveld.

 • Riet van Gerven, Stichting SEA (03-11-2015)

  Stichting SEA (www.seafoundation.eu) is een actieve, niet gesubsidieerde vrijwilligersorganisatie die startende kunstenaars en oudere kunstenaars ondersteund door begeleiding in de praktijk. Stichting SEA initieert ondersteuningsprojecten- in binnen en buitenland. Zo worden er tentoonstellingen en publicaties gemaakt. De stichting werkt met een hechte groep vrijwilligers en heeft een kleine en compacte administratie die wordt bijgehouden in Boekhouden Totaal van Osirius. De boekhouding wordt gedaan door een kundige vrijwilliger die wegens ziekte niet meer aan het normale arbeidsproces kan deelnemen. Door het vrijwilligerswerk bij de stichting blijft de vrijwilliger zijn kennis activeren en zet hij drie uur per week zijn deskundigheid in om de projecten van een secuur kloppende administratie te voorzien. Dankzij de genereuze ondersteuning van Osirius en de waardevolle bijdrage van de vrijwilliger is de boekhouding van de stichting up-to-date.

 • K.V. Simpson, directrice IAccount4u (22-06-2015)

  In 2013 na de start van mijn administratiekantoor, ben ik op zoek gegaan naar marktconforme boekhoudsoftware, met name te gebruiken op mijn eigen kantoor maar wat ook geschikt is voor ZZP’ers en Freelancers die zelf een groot deel van de administratie op willen pakken. Na grondig onderzoek besloten het Boekhoud Totaal pakket van Osirius aan te schaffen. 
  Na installatie werd direct duidelijk dat ik voor het juiste pakket had gekozen; net zo professioneel als de ‘industry standards’, overzichtelijk en stabiel in elkaar gezet voor iedere gebruiker, accountant en bijvoorbeeld de belastingdienst.
  Software werkt perfect, klantenservice bestaat uit professionals die hun klant met respect behandelen en servicegericht denken. Iets minder was de hoge telefoonrekening bij kleine calamiteiten, maar ieder jaar verbeterde de service en werd in 2015 uitgebreid met een service abonnement.

  Ons IAccount4u team is heel tevreden met deze software, erg gebruiksvriendelijk om mee te werken en prijs- / kwaliteitsniveau is zonder overdrijven uitstekend te noemen.

 • Bert Kramer (07-04-2015)

  Ik ben gestart met het gebruik van BoekhoudenTotaal 12  in jan.2013. Het werken hiermee kwam me al spoedig vertrouwd over, voorheen, toen ik nog niet gepensioneerd was,  werkte ik met het adm.programma van Syntes, een programma voor technische bedrijven.

  Wilde je dat gebruiken, dan ben zo duizenden Euri's kwijt, maar je had dan ook wat. Toen ik BHtot. voor het eerst, na installatie, ging gebruiken viel mij meteen  het professionele overzichtelijke uiterlijk op, eigenlijk zoals ik het gewend was bij Syntes. Vertrouwd. Ik ging er mee aan de slag en had div. vragen, waarop ik meteen antwoord kreeg en ook visuele ondersteuning. Inmiddels is het programma met div. onderdelen uitgebreid en nog professioneler  geworden. Mijn accountant is er dan ook zeer te spreken over. Ik was door een stomme handeling van mij op een gegeven moment alles wat op de pc stond kwijt. Weinig (nog stommer) back ups gemaakt.  Het gebeurde vorige week, maar tot mijn grote verbazing kreeg Osirius medewerker Ruud mijn totale installatie vanaf 2012 t/m 2015 weer op mijn pc geïnstalleerd. Dat scheelde mij weken werk. Kosten? Zat in het service abonnement aldus Ruud. Support staat bij Osirius hoog in het vaandel. Mijn conclusie:

  "het programma werkt super, is professioneel en de services is van een hoog niveau en men is zeer snel van begrip".

 • Elske - J&S Webshops (16-03-2015)

  Het programma is makkelijk om mee te werken. Heel gebruiksvriendelijk. Dit bespaart mij veel  tijd. Toen ik een probleem had, belde  ik naar de klantenservice werd heel vriendelijk geholpen.  Mijn probleem werd direct opgelost. Je krijgt echt waar voor je geld.  De prijskwaliteitsverhouding is uitstekend. http://www.tech66.nl/

 • Ron Peperkamp - coöperatie Kunst Reserve Bank (17-12-2014)

  Boekhouden Totaal doet precies wat wij als non-profit organisatie nodig hebben voor onze boekhouding. Pakket is niet overladen met functies die nooit worden gebruikt waardoor de interface prettig overzichtelijk blijft. Belangrijkste zaken zitten er allemaal in: facturatie, BTW-aangiften en jaaroverzichten en werken allemaal correct. Erg prettig is ook dat bij aanmaken van een nieuwe administratie alle essentiële grootboekrekeningen met bijhorende balansgroepen al zijn ingericht. Een aanrader!

 • Dhr. P. v. B. (26-11-2014)

  Ik heb in de loop der jaren een aantal maal de helpdesk geraadpleegd, per telefoon en via team viewer. Het probleem werd altijd ongekend kordaat en vriendelijke opgelost. Daardoor blijf ik /Osirus boekhouden 
  totaal/, in combinatie met de achterliggende helpdesk, voor zijn prijs absoluut top vinden.

 • Peter Princen (13-01-2014)

  Bij het afsluiten van het boekjaar 2013 had ik foutmeldingen, na overstap naar Boekhouden Totaal V13 en een Check is alles opgelost en afgewerkt.

 • Ad Spijkers (04-11-2013)

  Wij hebben telefonisch contact gehad met een medewerker en het probleem was binnen 2 minuten verholpen. Wij waren hierdoor erg verbaast, en willen nogmaals een compliment geven aan de snelle en professionele ondersteuning.

 • Jaap den Hollander (01-11-2013)

  Ik werk nu een half jaar met de eenvoudige versie. Als vrijwilliger doe ik boekhoudingen voor een 5 tal kleinere verengingen. Een ook met BTW en ook met gebroken boekjaar. Ik had alleen vaardigheid in Exact dus ik moest aan bepaalde zaken wel wennen. Ik wil hierdoor aangeven dat dit een fantastisch programma is zeker in verhouding tot de prijs.

 • Erik Arts (26-09-2013)

  Als (beginnende) ondernemer steek je enorm veel tijd in administratie. Hierop heb ik de rittenregistratie gekocht. Hiermee was ik enorm geholpen en hoefde slecht 1 keer per week ritten te downloaden, de zakelijke en privé ritten aan te passen en op te slaan in een Word-bestand. Door een fout op mijn pc heb ik een systeemherstel gedaan wat ervoor zorgde dat het programma van Osirius niet meer werkte. Met over en weer e-mailen met screenshots is het euvel uiteindelijk geholpen, waardoor het systeem weer perfect werkt. Ik ben zeer tevreden met het product maar nog meer tevreden met de hulp die me werd aangeboden.

 • Hans Boutkan (05-08-2013)

  Enige tijd geleden had ik even het pakket geprobeerd. Niets anders dan lof; professie door eenvoud met 1 grote maar: het ontbreekt in de rapportage van de Balans en WV aan de mogelijkheid om 2 boekjaren naast elkaar weer te geven. Toch is in mijn onderzoek uw pakket een van de betere om nog maar over de lage prijs te zwijgen! De grote ‘spelers’  op de markt, van Twinfield tot Exact… het lijkt allemaal zo goed in elkaar te steken maar als je diepgaander onderzoekt dan wemelt het van de fouten.

  Hoewel in de cloud werken binnen de BV voor 90% gebeurt en de provider doorgaans geen toegang heeft (!) tot de gegevens, is dit bij online boekhoudpakketten wel even anders. Men kan alles inzien en is soms zelfs vereist. Bij Twinfield kun je b.v. geen jaarovergang uitvoeren zonder de medewerking van de helpdesk. Je moet ook aangeven waar het resultaat naartoe geboekt moet worden. Dat zijn toch zaken waarvan je denkt ‘daar heeft niemand iets mee te maken’.  Mede ook daarom is een deskop versie van een boekhoudpakket ‘prettiger’.

 • Jaap den Hollander (25-07-2013)

  Ik heb het programma aangeschaft de eenvoudige versie. Heb jarenlang met exact gewerkt. Fantastisch en dat voor zo weinig geld. Ik gebruik een aantal kleine adminstraties waar  ik als vrijwlliger deze klus voor doe. Moet wel wennen aan een aantal zaken die zo simpel zijn, omdat ik met de bril van exact kijk.

 • Vincent ter Beek (12-01-2013)

  "Jullie boekhoudpakket is misschien niet het meest uitgebreide pakket op de markt, maar het is de prijs meer dan waard."

 • Hetty Morien-Boot (13-02-2012)

  Ik heb sinds vorige week donderdag jullie boekhoudprogramma probeerversie in gebruik en heb vandaag het pakket besteld. Ik ben een zeer ervaren boekhoudster van 60 jaar inmiddels, en heb met vele pakketten gewerkt o.a. 5 jaar met AFAS. Ik zocht nu voor onze eigen pensioenholding een eenvoudig pakket dat niet te duur is, niet elk jaar een faktuur stuurt voor z.g. onderhoud en waar je leuk mee kunt werken en dat is me nu gelukt! 
  Ik ben razend enthousiast en had dit niet verwacht, heb al diverse probeerversies van andere pakketten gedownload en allen vielen tegen in gebruik. Nu ben ik sinds enkele dagen bezig met jullie pakket ZONDER de handleiding te raadplegen omdat ik vind dat alles logisch in elkaar moet zitten en wat schets mijn verbazing……….ik ben lekker aan de slag, alles is duidelijk, mooie lay-out (Microsoft-achtig), zelfs het rekeningsschema kon ik met slechts kleine aanvullingen zo gebruiken! 
  Ik werd doodziek van AFAS omdat bij elke nieuwe update er weer iets was gewijzigd (verbeterd) en je de instellingen weer kon nalopen – daar wordt een boekhouder beroerd van – maar zo konden ze de jaarlijks gefaktureerde kosten aannemelijk maken. Een salarispakket wijzigt elk jaar maar een boekhoudpakket NIET. 

 • Rob Mrofcynski (16-11-2011)

  Sinds 2006 ben ik een tevreden gebruiker van het betaalbare Boekhouden PRO 2007; een eenvoudig maar zeer doeltreffend pakket voor mij als ZZP-er. Enkele weken terug heb ik de upgrade naar Boekhouden Totaal versie 12 aangeschaft. Na installatie verschenen enkele foutmeldingen op het scherm waarna ik de Helpdesk heb benaderd. Na wat email over en weer heb ik telefonisch contact opgenomen. Ik was verrast door de persoonlijke benadering van de helpdesk medewerker. Vanwege de ongebruikelijke oorzaak van de foutmelding heeft de oplossing wat langer op zich laten wachten. Steeds als er contact was, werd ik direct herkend als eigenaar van deze specifieke klacht. Uiteindelijk is de klacht naar tevredenheid opgelost, mede door het openstaan en meedenken van de medewerker aan mijn voorstel voor een niet standaard oplossing. Door deze aanpak voel ik me, ondanks de lage prijs van het pakket, gezien als serieuze klant en ben daardoor zeer te spreken over Osirius als organisatie en de service in het bijzonder.

 • Antoinette Vermaak (26-10-2011)

  Na jarenlang een duur multiusers programma te hebben gebruikt, zocht ik een eenvoudiger, gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma. Osirius sprak mij erg aan omdat je voor weinig geld de instructieversie aanschaft met CD-Rom, filmpjes en uitstekende handleiding om kennis te maken met Osirius, voordat je beslist om het programma aan te schaffen. De volgende dag al de gebruikersversie aangeschaft en toch ook maar aangemeld voor de cursus. De cursus raad ik iedereen aan, wel de hele dag deelnemen, want de middagdeelnemers, missen toch de aansluiting en geeft wat oponthoud voor anderen. (Inclusief uitstekende lunch.) De cursusleider, Marco Steenwinkel, is ook de schrijver van het boek. Aan ieder nieuw programma moet je wennen. Osirius bied hiervoor een volledig, goed verzorgd pakket aan, voor een prima prijs.

 • dhr. Noël Jaegers (24-10-2011)

  Allereerst wil ik u laten weten dat de cursusdag, na aanleiding van mijn aankoop van het boekhoudpakket Osirius, zeer leerzaam was. Om vanuit Maastricht naar Utrecht te reizen was beslist de moeite waard. Mede door de leerzame cursusdag verzorgd door Marco Steenwinkel en het prachtig pakket van Osirius ben ik super enthousiast geworden. Dank voor de zeer goed verzorgde cursusdag inclusief de lunch.

 • ing. D.G.H. Sibum (07-04-2011)

  Hartelijke dank, alles werkt nu naar behoren. Ondanks de opgetreden problemen vind ik uw verleende nazorg subliem. Alle waardering!

 • A.T. van Bladel (12-06-2010)

  Per heden heb ik het boekhoudprogramma van mijn pc verwijderd daar ik geen bedrijf heb en met mijn 82 jaar geen behoefte meer heb om mijn boekhouding nog op tijd bij te houden. Ik heb van uw helpdeskmedewerker altijd heel veel plezier gehad als ik met het een of ander in de knoei zat. Ik zal als mijn kennissen mij over Uw programma aanspreken een goed woordje daarover doen. Bedankt en U alle goeds toewensend, verblijft met hoogachting,
  A.T.van Bladel.

E-mail ons uw ervaring