oplossingen voor MKB en ZZP

Infolijn 088-1122288 ma-vr 09:00 - 17:00u

Individuele begeleiding op locatie

• Ideaal bij het (her)inrichten van de administratie
• Alle aandacht voor jouw eigen specifieke administratie
• Geen reistijd, Osirius komt bij jou 'aan huis'
• Na de sessie kun je supersnel boekhouden

 

€ 300,00

Individuele begeleiding op locatie

Naast de klassikale cursussen die Osirius verzorgd, is het ook mogelijk om Osirius langs te laten komen om te helpen bij het (her)inrichten van de administratie en facturatie. Je maakt gewoon een afspraak en een Osirius professional staat een dagdeel geheel tot je beschikking om je verder op weg te helpen. Doel van deze sessie is dat je daarna weer alleen verder kunt met een administratie die jou de juiste info geeft. Alle onontdekte onderdelen van de software komen ook aan bod en uit ervaring blijkt dat vele gebruikers na deze begeleiding nog meer uit hun administratie kunnen halen.

De kosten bedragen slechts € 300,=*

* prijs is per dagdeel; een dagdeel beslaat ca. 3-4 uren.

 

Klantervaringen

Rob Veelbehr, Devotas Oud Beijerland

Tijdens deze informele ochtendsessie heeft Osirius ons op diverse vlakken duidelijkheid verschaft in het gebruik van Boekhouden Totaal versie 13. Er bleek toch nog een en ander niet helemaal juist te zijn ingesteld en dat is correct hersteld. Wat ook erg prettig is dat ons nu een aantal slimmigheden is geleerd waardoor we nog sneller onze boekhouding kunnen doen. Het kost wel wat maar het is ons zeker de moeite waard geweest.

Jan van Est, Iris International Voorburg

Na een aantal jaren gebruik te hebben gemaakt van Osirius Boekhouden (eerst versie 12 en nu versie 13) was het toch wel tijd om even op te frissen. We hebben ook meteen de overstap naar versie 13 in orde gemaakt. Ik zat nog met een lijstje vragen die we samen hebben doorgewerkt met als resultaat dat ik nu meer inzicht heb gekregen en sneller mijn boekhouding kan doen. Ik heb een klassikale cursus overwogen maar zag op tegen de hele dag en bovendien heb ik nu ook geen reistijd gehad. Het lijkt duurder maar per saldo, zeker als je de 100% focus voor de eigen specifieke situatie in meeweegt, is het eerder goekoper. Het was zeker de moeite waard!