oplossingen voor MKB en ZZP

Infolijn 088-1122288 ma-vr 09:00 - 17:00u

Wie is Osirius?

Osirius is al jarenlang dé leverancier van betaalbare, professionele financiële en boekhoud software voor MKB en ZZP. Toegankelijke en uitermate gebruiksvriendelijke software voor facturatie, boekhouding en administratie zijn onze specialismen. We ontwikkelen producten waarbij we rekening houden met de ervaringen van tienduizenden enthousiaste gebruikers. Osirius is voor ondernemers die het liefst zoveel mogelijk tijd bezig zijn met ondernemen. Dagelijks wordt gewerkt aan onze producten omdat onze gebruikers dagelijks met goede nieuwe ideeën komen. Naast de software is door Osirius hard gewerkt aan een basiscursus 'Boekhouden kan iedereen'. We hebben gemerkt dat daaraan bij onze gebruikers veel behoefte is. 

Hoge kwaliteit administratie software voor een lage prijs

Osirius levert software die is ontwikkeld vanuit de praktijk, hierdoor is de software zeer gebruiksvriendelijk. Al onze softwarepakketten zijn Nederlandstalig, werken intuïtief, en zijn voorzien van een duidelijke uitleg. Zoals u kunt zien zijn onze producten zeer betaalbaar. Osirius staat dan ook voor hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Veilig en vertrouwd offline

Met de producten van Osirius kunt u veilig en vertrouwd op uw eigen PC werken aan uw financiële administratie. U installeert de software eenvoudigweg op uw PC en geniet van de vele gemakken die dat met zich meebrengt. Denk maar eens aan het terugzetten van een backup in voorkomende gevallen. Dat is 'in the cloud' meestal niet te doen!

Geen verplicht maandelijks abonnement

De software van Osirius is een eenmalige aanschaf waarbij u dus ook maar één keer geld uit hoeft te geven. Uiteraard kunt u, geheel vrijblijvend, overwegen om een ServiceAbonnement af te sluiten.

Verzendkosten

Osirius rekent geen verzendkosten. U kunt de software "traditioneel" bestellen inclusief verpakking of u kunt ervoor kiezen om de software te downloaden. Downloaden is sneller en goedkoper maar net zo veilig!

Geen verzendkosten bij downloaden

Als u ervoor kiest om te donwloaden kunt u het product direct ter beschikking hebben, afhankelijk van de betaalmethode. Bij betaling met iDEAL, Eurocard/Mastercard en VISA wordt de download geautomatiseerd vrijgegeven. De andere betaalmethoden worden handmatig gecontroleerd door onze medewerkers, hierdoor kan het enkele dagen duren voordat het product vrijgegeven wordt. Uiteraard betaalt u geen verzendkosten als u ervoor kiest om te downloaden.

Osirius hecht veel waarde aan het belang van veilig betalen. Meer hierover op de pagina veilig betalen.

Niet goed, geld terug garantie

Bent u niet tevreden over het aangekochte product? Geen probleem! Tot 14 dagen na de aanschaf kunt u bij Osirius uw geld terugkrijgen.

Service

Ook heeft Osirius een helpdesk, deze is telefonisch en per mail te bereiken. Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden en om eventuele problemen op te lossen. Meer hierover is te vinden op de pagina Service & garantie.

Verkooppunten

De software van Osirius is online te koop via deze website, maar ook via ons dealernetwerk, bestaande uit fysieke winkels en webshops zoals Staples Office Centre, Makro, bol.com, Thuiskantoor en CentralPoint. Bekijk alle verkooppunten.

 

Hartelijk dank voor het kiezen voor Osirius. Ik wens u veel gebruikersgemak.

 


H.M.J.M. Vermeulen

directeur
Osirius bv

Klantreacties

    Meer referenties