oplossingen voor MKB en ZZP

Infolijn 088-1122288 ma-vr 09:00 - 17:00u

Verkooppunten Osirius administratie oplossingen

Onze producten zijn verkrijgbaar via internet (o.a. deze en vele andere webwinkels) en fysieke winkels zoals bijvoorbeeld Staples Office Centre. Voor al onze verkooppunten, klik hier

Al onze producten kunt u direct online bestellen, via onze eigen site maar ook via ons dealernetwerk. Schaft u onze software liever aan in een fysieke winkel? Dan is dat ook geen enkel probleem. U vindt onze producten in Nederland in de filiale van toonaangevende winkelketens zoals Staples Office Centre, Media Markt en Makro.

Onze dealers zijn altijd geïnformeerd over de nieuwste releases van onze software. Hun uitstekende functionele kennis van onze software maakt hen tot onze ideale partners, die u prima kunnen adviseren over onze producten.

Let op: De dealers kiezen zelf welke Osirius producten zij in hun assortiment opnemen.  Hierdoor kan het voorkomen dat een bepaald product bij een bepaalde winkel niet in het assortiment is opgenomen. Het complete assortiment van Osirius is uiteraard wel te verkrijgen in onze webshop.

Hoe wordt u Osirius-dealer?
Als dynamisch softwarebedrijf willen wij ons wederverkoopnetwerk graag uitbreiden. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste bedrijven die actief zijn in de verkoop en ondersteuning van (zakelijke) software, en die een duidelijke intresse hebben om onze producten te verkopen.

Bent u geïntresseerd?
Download dan het formulier Osirius-dealerregistratie en mail dat naar verkoop@osirius.nl. Na ontvangst van de aanvraag, nemen wij z.s.m. contact met u op

Verkrijgbaar bij:

verkooppunten

Contact informatie

Openingstijden Osirius Helpdesk

maandag t/m vrijdag  09:00u - 17:00u

Telefoon: 0900-3345629 (70 cpm)
E-mail de helpdesk

 

Verkoop
Telefoon: 088-1122288
E-mail de verkoop afdeling