oplossingen voor MKB en ZZP

Infolijn 088-1122288 ma-vr 09:00 - 17:00u

Wat mist u zónder ServiceAbonnement?

  • Deskundige hulp bij opstart c.q. (her)inrichting van uw administratie en/of factuursjabloon
  • Gratis software om zelf de boekhouding/facturatie te doen (altijd meest recente versie)
  • Onbeperkt telefonische helpdesk
  • Boekhoudkundige ondersteuning*
  • 10% korting op cursussen en andere aanbiedingen

*De boekhoudkundige ondersteuning beperkt zich tot de meest voor de hand liggende aspecten en is te allen tijde vrijblijvend en indicatief. Hieruit kunnen geen rechten worden ontleend.

Deskundige hulp

De meeste van onze gebruikers zijn in hun dagelijks werk toch in zekere mate afhankelijk van onze software zoals bijvoorbeeld Osirius Factureren. Een betrouwbaar antwoord op uw vragen en deskundige hulp bij het oplossen van een probleem is van essentieel belang voor de continuïteit van uw organisatie. Gaat u voor het eerst met onze software werken en heeft u een ServiceAbonnement, dan maken we met u een afspraak om in een sessie van ongeveer een uur de administratie in te richten zodat uw bedrijfsspecifieke eigenschappen in de administratie zijn aangebracht. Werkt u reeds jarenlang met onze software en heeft u pas een ServiceAbonnement, dan doen we een soortgelijke sessie om uw administratie nog eens opnieuw te bekijken en daar waar nodig te herinrichten. Puur gemak en tijdwinst!

Gratis software

ServiceAbonnees hebben gedurende de abonnementsperiode recht op de meest recente versie van de software waarop het ServiceAbonnement van toepassing is. U betaalt dus niets extra's voor upgrades!

Onbeperkt telefonische helpdesk

ServiceAbonnees bellen onbeperkt en via een speciaal telefoonnummer met onze helpdesk. Telefoongesprekken van ServiceAbonnees worden met voorrang afgehandeld op onze helpdesk.

Boekhoudkundige ondersteuning

Onze deskundige medewerkers van de helpdesk hebben vele jaren ervaring op het gebied van boekhoudkundige software dat ze in staat zijn om eenvoudige boekhoudkundige vragen te kunnen beantwoorden. Hierbij dient rekening te worden gehouden met het feit dat alle boekhoudkundige ondersteuning die wij bieden te allen tijde indicatief en vrijblijvend van karakter is en dat uit deze aanwijzingen op geen enkele wijze rechten kunnen worden ontleend. Vaak zijn het de voor de hand liggende zaken waar de gebruiker even niet op kan komen. Handig dus.

10% korting op cursussen

ServiceAbonnees krijgen altijd 10% korting op cursussen en andere aanbiedingen.

 

Kortom: wees verstandig en sluit vandaag nog een ServiceAbonnement:

probeerversie boekhouden totaal   probeerversie boekhouden   probeerversie factureren    
€ 13,75 / mnd
€ 9,25 / mnd
€ 6,50 / mnd
 
download download download  
             

 

Klik hier voor de Voorwaarden van het Osirius ServiceAbonnement; De kosten van een ServiceAbonnement worden per jaar vooruit gefactureerd.